Icono direccion Cuines PalafrugellCarrer Ample, 21, 17200 Palafrugell, GironaIcono telefono Cuines Palafrugell972.30.25.66Icono email Cuines Palafrugellinfo@cuinespalafrugell.com

  • Facebook
  • Twitter

Novetats Silestone

Silestone

Noves propostes Dekton: Natural i Industrial
Els nous colors de la Sèrie Natural ofereixen la perfecció visual i natural de la pedra afegint a qualsevol superfície tant interior com exterior un aspecte harmoniós i etern.
Després de la reeixida col·lecció Industrial, Dekton® presenta quatre noves idees per completar aquesta col·lecció clarament urbana. Colors extremadament contemporanis que imiten a la perfecció el ciment i el formigó.

Nous Colors Silestone: Atemporal i Urbà
La nova Col·lecció Eternal ofereix novetats interessants que contenen la tendència actual dels marbrejats i espais neutres de gran elegància. Els tons cridaners i clàssics renovats, es mostren ara en tons daurats i elegants grises.Ofrecemos tres propostes, amb una àmplia gamma de colors, concebudes per proporcionar versatilitat, lluminositat i personalitat a espais tant freds com càlids.
Loft Series és la col·lecció nova de Silestone® la font d'inspiració és l'estil industrial que va sorgir en la dècada dels 50 als Estats Units. Compten amb textures que fan destacar la personalitat de l'espai i de la bellesa de les imperfeccions del ciment i el formigó.

Compartir