Icono direccion Cuines PalafrugellCarrer Ample, 21, 17200 Palafrugell, GironaIcono telefono Cuines Palafrugell972.30.25.66Icono email Cuines Palafrugellinfo@cuinespalafrugell.com

  • Facebook
  • Twitter

Feria del Moble de Cuina Alemania

A30 Küchenmeile es el nom de las jornades de portes obertes dels majors fabricants de mobles de cuina alemans que es poden visitar cada any y que se troven situats al voltant de l'autopista A30, d'aquí el seu nom.

Cita obligatoria per els professionals del moble de cuina, doncs els fabricants alemans són els principals impulsors de les innovacions tecnologiques del món del moble de cuina.

Cuines Palafrugell no ha faltat aquest any tampoc aquest event, invitat pel seu distribuidor Schroeder, un fabricante de alta qualitat aleman que se diferencia dintre el polaritzat segment de fabricants de masses que no aporten ningúna novetat. Podeu veura les últimas novetats de Schroeder en el seguent linkhttp://www.schroeder-kuechen.de/

Aquest any hem vist canvis significatius en els interiors dels mobles dels mobles y els accessoris que els complementen. També hi ha l'aparició de mecanismes nous, TIP-ON By BLUM que ens permet realitzar authenticas cuines sense tirador, ja que introdueix verdederes solucions PUSH-PULL que permeten obrir electrodomestics, com neveres o rentavaixelles amb un lleu toc de dits. També hem vist portes asimetricas y portes que imiten el cement amb laminats que tenen un preu molt competitiu que marcaran una tendencia en el mercat depent de l'acceptació del client final.

Totes aquestes novetats per el 201, les podeu veurà pròximament en les nostres 2 botigues!

En aquest link trobareu tota la informació de l'event: www.kuechenmeile.de/

Puerta asimetrica            Cemento gris oscuro

   Entrada SchroederCemento Gris Claro

Compartir