Icono direccion Cuines PalafrugellCarrer Ample, 21, 17200 Palafrugell, GironaIcono telefono Cuines Palafrugell972.30.25.66Icono email Cuines Palafrugellinfo@cuinespalafrugell.com

 • Facebook
 • Twitter

Notícies del món de la cuina a girona

 • 13

  Jul
  Novetats Silestone

  Noves propostes Dekton: Natural i Industrial
  Els nous colors de la Sèrie Natural ofereixen la perfecció visual i natural de la pedra afegint a qualsevol superfície tant interior com exterior un aspecte harmoniós i etern.
  Després de la reeixida col·lecció Industrial, Dekton® presenta quatre noves idees per completar aquesta col·lecció clarament urbana. Colors extremadament contemporanis que imiten a la perfecció el ciment i el... (Llegir més)

 • 25

  Apr
  EUROCUCINA MILAN 2018 BY DOIMO

  EUROCUCINA MILAN 2018 BY DOIMO

  UN ALTRE ANY MILÀN HA REUNIT ELS MÉS PRESTIGIOSOS FABRICANTS DEL MÓN DEL MOBLE DE CUINA. AQUEST ESDEVENIMENT ES UN AVANÇ DE LES NOVETATS QUE HI HAURA AL MECAT DE MOBLES DE CUINA PELS PROPERS ANYS.

   

   

  DOIMO HA TRET NOUS MODELS DE CUINA COM SOHO QUE TENEN UN ÀNIMA INDUSTRIAL.

              

            

  ... (Llegir més)

 • 24

  Apr
  EUROCUCINA MILAN 2018

  EUROCUCINA 2018 - MILAN

  UN ALTRE ANY MILÀ HA REUNIT ELS MÉS PRESTIGIOSSOS FABRICANTS DEL MÓN DEL MOBLE DE CUINA. AQUEST ESDEVENIMENT ES LA ANTESALA DE ELS NOVETATS QUE VEUREM EN EL MERCAT DEL MOBLE DE CUINA DURANT ELS PROXIMS ANYS.

  ZAMPIERI CUCINE DE LA MÀ DE  Stefano Cavazzana AN CREADO IRORIKITCHEN, UN NOU CONCEPTE DE UCINA INSPIRAD EN LA TRADICIÓ JAPONESA ON LA CASA TE EL SEU COR EN EL TERRA.

    

                   ... (Llegir més)

 • 24

  Apr
  NEW FLAGSHIP STORE ARCLINEA

  NEW FLAGSHIP STORE ARCLINEA

   

  UN ALTRE ANY ÉS MILÀN HA REUNIT ELS MÉS PRESTIGIOSOS FABRICANTS DEL MÓN DEL MOBLE DE CUINA. AQUEST ESDEVENIMENT ES UN AVANÇ DE LES NOVETATS QUE HI HAURA AL MECAT DE MOBLES DE CUINA PELS PROPERS ANYS.

   

   

  ARCLINEA IUGNAUGURA EL SEU NOU  FLAGSHIP STORE PER ENSENYAR LES ÚLTIMES NOVETATS.

              

  (Llegir més)

 • 04

  Apr
  INAUGURACIÓ SHOWROOM ZAMPIERI CUCINE

  Nou show room de cuines del Fabricant Italia Zampieri Cucine.

  Nous espais ha ampliat amb 200m2 el seu espai de mostra de cuines y i amb l'acord de comercialització en exclusiva per Girona de la marca Zampieri cucine, trobem una exposició de un fabricant Italia amb un producta Original i únic.

  A continuació el link de la pag. web oficial de Zampieri... (Llegir més)

 • 31

  Aug
  Reportatge de Homify d'un Projecte de Cuines Palafrugell

  Reportatge de Homify d'un Projecte de Cuines Palafrugell

   Estem molt contents de que el magazine Homefy compti amb nosaltres pels seus reportatges. 

  Afegim link del reportatge:

  https://www.homify.com.ve/libros_de_ideas/1261297/como-renovar-una-cocina-pequena-con-poco-dinero

  ... (Llegir més)

 • 14

  Jul
  Exclusivitat en el Mediterrani.

  Exclusivitat en el Mediterrani.

  Sant Rafael a Cap Sa sal es un complexa format per Hotel, Aapartaments & Villas de luxe ubicat en un lloc exclusiu de la Costa Brava.

   

  Aquest passat fi de semana s’ha inaugurat el nou Hotel i Restaurant Sant Rafael que trobareu dintre d’aquest complexa a cap sa sal i que d’aquesta manera completa la seva oferta de estades de luxe a la Costa Brava. Per més información accediu al link:... (Llegir més)

 • 08

  Jun
  El concepte "STREAM LINE" en el món de l'interiorisme

  El concepte "STREAM LINE" en el món de l'interiorisme


  L'ordre és la clau del mètode minimalista. Aquest mètode pretén optimitzar els espais a partir de la idea que menys és més amb un estil de vida minimalista que no vol dir que hem de prescindir de res que sigui important, però sí que hem de saber quines són les nostres necessitats i treballar els espais tenint en ment aquestes.


  En altres paraules, el minimalisme no consisteix a posseir menys pel pur... (Llegir més)

 • 22

  Apr
  Fira del Moble de Cuina Italia Eurocucina 2016

  Aquest mes d'Abril hem tingut l'oportunitat de veurá quines eren les tendencies dels mobles de cuina en els proxims anys, ja que Italia es el país que marca tendencia desde sempre en colors, distribucions y modles de cuina que després veurem en tots els fabricants, siguin del país que siguin.

  Aquest any la tendencia es molt forta i la podem definir com "Hypster", es veu per la cantitat d'estanteries i mobles oberts en materials naturals (fuster o metalls) que es fusionen... (Llegir més)

 • 19

  Sep
  Feria del Moble de Cuina Alemania

  A30 Küchenmeile es el nom de las jornades de portes obertes dels majors fabricants de mobles de cuina alemans que es poden visitar cada any y que se troven situats al voltant de l'autopista A30, d'aquí el seu nom.

  Cita obligatoria per els professionals del moble de cuina, doncs els fabricants alemans són els principals impulsors de les innovacions tecnologiques del món del moble de cuina.

  Cuines Palafrugell no ha faltat aquest any tampoc aquest event,... (Llegir més)

 • 11

  May
  Visita a la Fabrica del Grup Doimo Cucine a Italia:

  En aquest darrer deceni hem vist canvis molt significatios en els mobles de cuina.

  Cada any es produeixen reunions entre els principals distribuidors i aquelles fabricas que aposten per treure el mercat nous producte.

  Per això, , Doimo Cucine invita a Cuines Palafrugell a les seves instal·lacions d'Italia perque poguem valorar els nous productes i opinar sobre ells perque en l'any 2016 puguin arribar al mercat español aquelles novetats que tots esteu esperant.

  Per... (Llegir més)