Icono direccion Cuines PalafrugellCarrer Ample, 21, 17200 Palafrugell, GironaIcono telefono Cuines Palafrugell972.30.25.66Icono email Cuines Palafrugellinfo@cuinespalafrugell.com

  • Facebook
  • Twitter

Fira del Moble de Cuina Italia Eurocucina 2016

Aquest mes d'Abril hem tingut l'oportunitat de veurá quines eren les tendencies dels mobles de cuina en els proxims anys, ja que Italia es el país que marca tendencia desde sempre en colors, distribucions y modles de cuina que després veurem en tots els fabricants, siguin del país que siguin.

Aquest any la tendencia es molt forta i la podem definir com "Hypster", es veu per la cantitat d'estanteries i mobles oberts en materials naturals (fuster o metalls) que es fusionen amb uns colors obscurs i molt serioso. Abundands distribución de formas rectas i simples.

Cuines Palafrugell, com no podia ser d'un altre manera, compte amb una amplia representació de fabricants Italians (Arclinea, Doimo cucine, Berloni.) que son referents en la Fira Eurocucina 2016 i que aviat podreu comptar amb les seves propostes en els nostres Showrooms.

A Continuaicó alguna de les fotografies dels models que van a marcar tendencia en el món del moble de cuina a partir del 2016:

Arclinea

Doimo New Model SOHO                          Doimo new model Vogue

Arclinea Stand-1                           Saloni Italia

Compartir