Icono direccion Cuines PalafrugellCarrer Ample, 21, 17200 Palafrugell, GironaIcono telefono Cuines Palafrugell972.30.25.66Icono email Cuines Palafrugellinfo@cuinespalafrugell.com

  • Facebook
  • Twitter

El concepte "STREAM LINE" en el món de l'interiorisme

El concepte "STREAM LINE" en el món de l'interiorisme


L'ordre és la clau del mètode minimalista. Aquest mètode pretén optimitzar els espais a partir de la idea que menys és més amb un estil de vida minimalista que no vol dir que hem de prescindir de res que sigui important, però sí que hem de saber quines són les nostres necessitats i treballar els espais tenint en ment aquestes.


En altres paraules, el minimalisme no consisteix a posseir menys pel pur plaer de viure amb poc, sinó en una manera de centrar-se en el que és important.


Aquest estil de vida, ens permet estar focalitzats en el que ens importa i ens permet gaudir del nostre espai i evita l'estrès d'haver massa coses de guardar, netejar o controlar. Aquesta va ser la font de felicitat i de benestar que busca el minimalisme.


Altres avantatges òbvies d'aquest estil de vida també seran l'econòmica i ecològica que genera el viure just amb l'imprescindible.


Llavors, si entenem quins poden ser els beneficis reals d'un minimalisme ben entès podrem realitzar un veritable treball d'interiorisme en un projecte de cuina, on cada espai és pensat per al que realment ha de ser utilitzat.


Alguns exemples a tenir en compte són, deixar els espai horitzontals lliures i d'aquesta manera podrem realitzar tots els moviments que realment necessitem.


L'emmagatzematge intel·ligent, sempre haurà de realitzar-se per mòduls específics per a cada utilització i d'aquesta manera eliminem els excessos i assegurem que podem accedir-hi i desplaçar-los amb facilitat quan els utilitzem.


En Cuines Palafrugell, portem més de 30anys realitzant projectes de cuina personalitzats i estem segurs de poder ajudar a distribuir una cuina als vostres estils de vida per gaudir més d'aquest espai.

Compartir